Bedrijfs arrangementen

Bedrijfsarrangementenabonnement op bloemen

Bedrijven aankleden met decoratie zoals planten, bloemen, potterie en vazen.

Wij doen graag zaken met uw bedrijf, u kunt denken aan:

  • Verrassen van uw medewerker(s)
  • Opkikkertje voor uw zieke medewerker(s)
  • Voor op de balie van uw receptie
  • Beplanting in uw werkruimtes

Dit en nog veel meer behoort tot de mogelijkheden.

Jarige? Geef een bloemetje cadeau!

Een jubileum of een nieuwe werknemer verwelkomen op de nieuwe werkplek? Bloemen kunnen veel voor uw bedrijf doen. U en uw medewerkers voelen zich gemotiveerd en uw bedrijf ademt met zichtbaar oog voor kwaliteit.

En wat dacht u van bloemen als relatiegeschenk?

Niet alleen attent in kersttijd, maar ook na het afsluiten van een contract, na het ontvangen van grote opdracht of bij verkoop van een nieuwe auto. Op alle fronten kunnen wij u van dienst zijn. Wilt u uw medewerkers of klanten eens echt verrassen. Laat ons een mooi boeket of bloemstuk bezorgen! Eventueel gecombineerd met een fles wijn.

Bloemen op kantoor

.....maar ook bij uw receptie, winkel, wachtkamer, vergadertafel of bar. De ontvangstruimte van uw bedrijf is uw visitekaartje. Met ons bloemenabonnement bent u ervan verzekerd dat er elke week een prachtig boeket bij u op het bedrijf bezorgd wordt. Bij deze service kunt u al een boeket vanaf € 12,50 per week inc. een vaas laten bezorgen. Binnen het Westland bezorgen wij gratis naar uw bedrijf!

Voor informatie over de mogelijkheden of bij interesse in een bloem abonnement kunt u gerust contact opnemen via 0174-621289 of info@debloemendijk.nl 

Beplanting

Onderzoek hebben uitgewezen dat mensen in een groene ruimte beter presteren, planten stimuleren dus het arbeidsklimaat en zorgen voor een natuurlijk lucht verfrissing. Hydrocultuur houdt in dat de planten niet in aarde staan, maar in bakken met poreuze korrels van gebakken klei. Deze korrels slaan water op en geven dat af aan de wortels, met een waterniveaumeter is goed te zien wanneer de plant water nodig hebben en hoeveel. Eenmaal in de 4 weken water geven is voldoende. Wij leveren het af bij uw bedrijf en geven ook de nazorg! 

Eerst een vrijblijvend bezoek en een offerte.
Voordat wij te werk gaan, willen wij altijd eerst een bezoek aan uw bedrijf brengen om een idee te vormen van uw interieur en vrijblijvend van gedachten te wisselen over uw wensen, voorkeuren en budget.

Workshops

Een workshop bloemschikken is de perfecte gelegenheid om gezellig samen met uw medewerkers of collega's creatief aan de slag te gaan.

Neem voor informatie hierover vrijblijvend contact op via 0174-621289 of info@debloemendijk.nl

De Bloemendijk logo
De Bloemendijk
Merken

Ideal betaling    Fleurop

De Bloemendijk logo
De Bloemendijk

© De Bloemendijk 2024

Site-index | Privacyverklaring | Privacystatement | Cookieverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM