Rouw arrangementen

Rouwarrangementen

Rouwboeketten en arrangementen bij bloemist De Bloemendijk  rouwwerk veld bont kleurrijk hart orchidee roos wit rouwarrangement rood roze modern

Een laatste eer met een rouwboeket

Bloemen vormen bij een uitvaart een bijzondere ode aan uw dierbare. Of u nu kiest voor een klassiek of modern bloemstuk, een kleurig veldboeket, een krans of een complete kistbedekking, alles is mogelijk. Wij arrangeren de bloemen van uw voorkeur met zorg en respect. Uw laatste groet aan de overledenen is bij ons in vertrouwde handen. 

In onze winkel zijn er rouwarrangementboeken met daarin voorbeeld stukken aanwezig. Kom gerust bij ons langs voor informatie en advies, dan kunnen we samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn. Ook is het nog mogelijk een gedrukt lint of rouwkaart aan het bloemstuk te maken, met hierop een door u gekozen persoonlijke tekst.

Hieronder een link naar het online boek met rouw arrangementen. Dit is echter ook het boek die wij in de winkel gebruiken. 
https://myalbum.com/album/pHDMWTWyhYpN

Rouwboeketten en arrangementen bij bloemist De Bloemendijk Rouwboeketten en arrangementen bij bloemist De Bloemendijk druppel rozen bont gemixt Bloemstuk rozen hart

Rouwlint voor rouwstuk of rouwboeket

Wanneer u een rouwboeket of rouwstuk bestelt, kunt u hier een rouwkaart of een bedrukt lint aan maken. Op het rouwlint wordt vaak een korte tekst gedrukt. Wij willen onze klanten er attent op maken dat bij een crematie nooit "RUST ZACHT" op het lint geplaatst kan worden. Dit kan verkeerd opgemerkt worden bij de nabestaanden.

Wij hebben een paar voorbeelden voor u op onze site geplaatst.

Rouwboeketten en arrangementen bij bloemist De Bloemendijk Rouwboeketten en arrangementen bij bloemist De Bloemdijk

De Bloemendijk logo
De Bloemendijk
Merken

Ideal betaling    Fleurop

De Bloemendijk logo
De Bloemendijk

© De Bloemendijk 2024

Site-index | Privacyverklaring | Privacystatement | Cookieverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM