Trouw arrangementen

Trouw arrangementen

bruidsarrangement autostuk zalm bruiloft De Bloemendijk bruidsarrangement bruidsboeket zalm bruid De Bloemendijk corsage bruidspaar zalm getuige De Bloemendijk 

Als bruidspaar ben je het stralende middelpunt op de mooiste dag van je leven! En daar mogen bloemen natuurlijk niet bij ontbreken.

De Bloemendijk verzorgt bruidsbloemen van A tot Z

Bij De Bloemendijk verzorgen wij complete bloemdecoraties voor bruiloften. Deze worden met veel gevoel voor stijl en kleurgebruik samengesteld. Wij vinden het belangrijk dat alle onderdelen mooi op elkaar zijn afgestemd. Het bruidsboeket met uw lievelingsbloemen. Feestelijke corsages voor de gasten. Een mooi bloemstuk als decoratie op de auto. Juweeltjes op de tafels en fraaie arrangementen, die de locatie extra allure geven... Bloemen zijn de sieraden van uw huwelijksdag. Een dag om voor altijd te koesteren.

Al 20 jaar adviseren wij paren in hun keuze voor bloemen die harmoniëren met hun persoonlijke smaak, kleding, ceremonie en feestlocatie.
De afbeeldingen hieronder zijn slechts een idee. Een idee is een indruk om mee te beginnen en te combineren. Kom geheel vrijblijvend langs om in onze boeken te kijken dan helpen wij jullie op weg naar een perfecte dag!

Trouwboeketten en arrangementen bij bloemist De Bloemendijk Trouwboeketten en arrangementen bij bloemist De Bloemendijk Trouwboeketten en arrangementen bij bloemist De Bloemendijk Trouwboeketten en arrangementen bij bloemist De Bloemendijk

Bruidsboeket op maat gemaakt naar uw persoonlijke wensen

Het bruidsboeket weerspiegelt de stijl van de bruiloft. Er zijn verschillende soorten bruidsboeketten, de bekendste stylen zijn; de klassieke biedermeiervorm, de waterval, en een veldboeketje. Iedere bruid heeft haar eigen smaak en het is dan ook belangrijk dat het een unieke schikking wordt, helemaal op maat gemaakt naar haar persoonlijke wensen.

   trouwarrangement bruidsboeket rozen pastel De Bloemendijk bruidswerk boeket bruid pastel De Bloemendijk  bruidsarrangement bruidspaar bruidsboeket corsage De Bloemendijk bruidsboeket zomers pastel bruidspaar De Bloemendijk 

  

Corsage voor de bruidegom

De bijpassende corsage voor de bruidegom maakt er één mooi geheel van. Deze corsage is duidelijk specialer dan die van de familieleden en gasten.  

Aankleding van uw trouwauto, trouwzaal of uw dinertafel

Het vervoer van het bruidspaar wordt door bloemen extra feestelijk. Afhankelijk van de type bruidsauto, autobus, motorfiets of koets zijn er veel verschillende soorten aankleding mogelijk. Zo kan er een bloemstuk op de grill bevestigd worden, op de voor- en/of achterbumper, op de motorkap, de spiegels, de antenne, of op de hoedenplank. Bij auto's met een lange motorkap, zoals een Rolls Royce is een bloemenguirlande in een V-vorm een prachtig gezicht. Wij zorgen voor een professionele ondergrond, waardoor schade aan het vervoermiddel wordt voorkomen.

Bloemstukken in de trouwzaal, kerk of feestgelegenheid maken het feest gewoon af.

Natuurlijk kijken we bij De Bloemendijk samen met het aanstaande bruidspaar naar het budget. Wij maken bloemversieringen van heel eenvoudig tot zeer uitgebreid.

bruidsarrangement trouwauto bruidspaar bloemwerk De Bloemendijk trouwarrangementen bruidswerk bloemstuk trouwauto De Bloemendijk autostuk bloemen De Bloemendijk

De Bloemendijk logo
De Bloemendijk
Merken

Ideal betaling    Fleurop

De Bloemendijk logo
De Bloemendijk

© De Bloemendijk 2024

Site-index | Privacyverklaring | Privacystatement | Cookieverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM