Bloemen bestellen

Waar kan ik bloemen bestellen?  

Bloemen bestellen en laten bezorgen in de buurt van Den Haag, Delft, Naaldwijk, Monster of ’s-Gravenzande? Bij ons bent u aan het juiste adres voor de perfecte bos verse bloemen. Op uw trouwdag, misschien wel de mooiste dag van uw leven, wilt u natuurlijk dat alles klopt. Zo kunnen wij uw trouwpak of trouwjurk voorzien van de perfecte bloemen. Hiernaast maken we bij De Bloemdijk complete bloemdecoraties op maat die passen bij ieder thema en alle soorten wensen. We hebben niet alleen bloemen voor u, maar ook voor de trouwauto, de entree, de bruidsmeisjes en de eettafels. Bij ons bent u op de juiste plek voor een complete aankleding met bloemen van uw trouwlocatie. 

Dé bloemenwinkel van het Westland  

Naast bloemen voor uw trouwdag bent u bij ons ook aan het juiste adres voor andere speciale boeketten. Wilt u uw partner, broer, zus, vader of moeder eens verrassen met een mooie bos bloemen? Verdient uw opa of oma eens iets moois of wilt u iets meebrengen naar een diner? Met (onze) bloemen kunt u thuiskomen.   

Ga zelf creatief aan de slag in een workshop 

In onze bloemenwinkel geven we regelmatig interessante en leerzame workshops over bloemen en technieken voor het samenstellen van een prachtig boeket. We nemen u mee in onze wereld en verrijken uw kennis over het combineren van planten en bloemen. Mocht u ooit een mooi boeket aan iemand geven, dan kunt u bijvoorbeeld meer vertellen over de gekozen kleurcombinaties. Dit maakt het cadeau extra bijzonder en geeft het boeket een persoonlijke toevoeging mee. Voor creatievelingen die graag gezellig samen aan de slag gaan is onze workshop helemaal geschikt.  

Bloemen bestellen bij onze bloemenwinkel  

In onze bloemenwinkel bent u van harte welkom om eens rustig rond te kijken. Heeft u vragen of mogen wij u helpen? Dan kunt u altijd hulp vragen aan de medewerker in onze winkel. Geen tijd om langs te komen? Liever bloemen op afstand bestellen? Onze medewerkers kunnen voor u een prachtige bos bloemen samenstellen. Hierbij krijgt u altijd een ruime keuze als het gaat om soorten bloemen en combinaties. U kunt deze bos helemaal naar persoonlijke wens samenstellen. Mocht u het lastig vinden om te kiezen? Wij helpen graag.  

Maak a.u.b. uw keuze

De Bloemendijk logo
De Bloemendijk
Merken

    

De Bloemendijk logo
De Bloemendijk

© De Bloemendijk 2023

Site-index | Privacyverklaring | Privacystatement | Cookieverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM