Bloemenwinkel

De Bloemendijk, uw winkel voor dagverse bloemen 

De Bloemendijk is uw winkel voor dagverse bloemen. Bij ons bent u op de juiste plek voor mooie boeketten voor een betaalbare prijs. Wilt u uw geliefde of kennis eens verrassen met een mooi boeket aan bloemen? Dan helpen wij u graag verder met het samenstellen van dit boeket. Wat uw wensen voor bloemen ook mogen zijn, wij kunnen u helpen. Wij bezorgen deze bloemen graag in buurt van Den Haag, Delft, Naaldwijk, Monster en ’s-Gravenzande.  

Neem deel aan een van onze workshops 

Wilt u zelf uw huis nog mooier aankleden of wilt u zelf een mooi boeket kunnen samenstellen zonder hulp? Kom dan eens bij ons langs tijdens een van onze workshops. We helpen u graag met het samenstellen van een prachtige bos bloemen. In onze workshops vertellen we u graag meer over diverse bloemen en technieken. Ook behandelen we hierbij verschillende thema’s. Onze workshops zijn ontzettend leerzaam en bovendien erg leuk om samen te volgen met vrienden of familie. Een gezellig avondje bloemschikken met vriendinnen? Neem eens contact met ons op! 

Kom langs in onze bloemenwinkel 

Stap onze bloemenwinkel eens binnen en aanschouw de vele soorten bloemen. Laat uzelf overweldigen door de vele kleuren en geuren. Bij ons kunt u zelf een mooie bos bloemen laten samenstellen door een van onze medewerkers. U krijgt hierbij zelf de keuze om verschillende bloemen toe te voegen aan het boeket. Onze medewerkers adviseren u hiernaast graag over de samenstelling van het boeket, de verschillende combinaties en de bloemen zelf. Zo neemt u altijd een prachtig boeket mee naar huis. Leuk om te geven en te krijgen. Een mooie bos bloemen is immers niet alleen een prachtig cadeau voor iemand anders, maar komt ook altijd goed tot zijn recht in uw eigen huiskamer. Maak het boeket af met de juiste versiering en het prachtig papier. Een ware eye catcher.  

Maak a.u.b. uw keuze

De Bloemendijk logo
De Bloemendijk
Merken

    

De Bloemendijk logo
De Bloemendijk

© De Bloemendijk 2023

Site-index | Privacyverklaring | Privacystatement | Cookieverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM