motor met rode rozen
Navigatie
Bloemenwinkel in de buurt van Hendrik Ido Ambacht, hét voor boeketten en workshops
Hendrik Ido Ambacht

Bloemenwinkel in de buurt van Hendrik Ido Ambacht, hét voor boeketten en workshops

Wenst u mooie bloemen bij één van de belangrijkste momenten in uw leven? Of wilt u uw man, moeder of vriendin zomaar verrassen met een boeket? Kom dan langs bij De Bloemendijk, dé bloemenwinkel van Hendrik Ido Ambacht en omgeving. Deze bloemenwinkel in de buurt van Hendrik Ido Ambacht is al jaren gespecialiseerd in bruidswerk, rouwboeketten, zakelijke bloemen en verjaardag service, met gevoel voor uw wensen en detail. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan en een goede naam opgebouwd als bloemenwinkel in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht.  Niet alleen bewoners van de omgeving weten hun weg naar ons te vinden, ook bedrijven en particulieren buiten de omgeving bestellen regelmatig boeketten. Voor ideeën over bruidswerk of rouwarrangementen kunt u gerust komen kijken in onze boeken of vakbladen op dit gebied die bij ons in de bloemenwinkel in de buurt van Hendrik Ido Ambacht aanwezig zijn.

De winkel

In De Bloemendijk, dé bloemenwinkel van Hendrik Ido Ambacht en omgeving vindt u een grote variatie aan dagverse bloemen. Doordat deze bloemen vers zijn worden ze dagelijks aangevuld. Daarnaast vindt u nog tal van andere accessoires die uw boeket pas echt af maken, zoals:

  • Kaartjes
  • Takken
  • Vazen
  • Schakel
  • Kralen

Ook kunt u bij ons terecht voor schitterende boeketten, bloem- / plant arrangementen. Kortom: onze bloemenwinkel in de buurt van Hendrik Ido Ambacht voorziet u in de meest prachtige producten. 

Trouwboeketten

Tijdens de mooiste dag van uw leven mogen prachtige bloemen zeker niet ontbreken. Uw outfit is pas af met een passend boeket. In onze bloemenwinkel in de buurt van Hendrik Ido Ambacht vindt u geschikte bloemen. Wij maken complete bloemdecoraties voor bruiloften, die passend bij uw wensen en thema worden gemaakt. Niet alleen u, maar ook de bruidsmeisjes, jonker, auto, eettafel en entree worden versierd met bloemen. Wilt u graag voorbeelden van deze trouwboeketten zien? Kom gerust langs bij ons in de winkel in de buurt van Hendrik Ido Ambacht. 

Workshops

De bloemenwinkel in de buurt van Hendrik Ido Ambacht verzorgt regelmatig workshops waarbij er uitleg wordt gegeven over bloemen, technieken en thema’s. Onder begeleiding maken we weer een leuk paas of kerststuk. Wij zorgen voor de nodige materialen en schenken een kop koffie of thee met iets lekkers erbij. Heeft u interesse in een workshop gegeven door een echte bloemenkenner in de buurt van Hendrik Ido Ambacht? Meld u zich dan direct aan bij De Bloemendijk, de bloemenwinkel in de buurt van Hendrik Ido Ambacht. 

De Bloemendijk logo
De Bloemendijk
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Openingstijden:

ma 9.00 - 18.00 uur
di t/m vrij 8.00 - 18.00 uur
za 8.30 - 16.30 uur
Like ons op Facebook Bestel direct uw bloemen iDeal Fleurop