motor met rode rozen
Navigatie
Bloemist

Bloemist De Bloemendijk voor prachtige boeketten met verse bloemen

Bloemist waar u prachtige boeketten kunt laten maken? Bloemist bij u in de buurt waar u terecht kunt voor dagverse bloemen tijdens verschillende gelegenheden? De Bloemendijk is al vele jaren dé bloemist van de omgeving waar dagelijks vele prachtige boeketten worden gemaakt. Heeft u binnenkort een bruiloft, verjaardag of begrafenis? Als bloemist maken bij boeketten die passen bij de persoon waarvoor deze is. U kunt zelf uw wensen doorgeven voor kleuren, de soort bloemen en het budget. Vervolgens maakt onze bloemist een boeket dat hier volledig binnen past. Onze boeketten staan garant voor stijlvolle en kleurrijke combinaties die voor alle gelegenheden geschikt zijn. Ook kan bloemist De Bloemendijk uit eigen initiatief een boeket maken. Wij zetten onze creativiteit graag in om de meest prachtige bossen te maken. Kom gerust langs in onze winkel en ontdek wat dé bloemist van de omgeving voor u kan betekenen.

Bloemist voor verschillende gelegenheden

Bloemist De Bloemendijk zet zich dagelijks in voor verschillende bedrijven en particulieren om mooie bloemen en planten te kunnen verwerken in boeketten. Wij hebben verschillende bossen en boeketten voor verschillende gelegenheden zoals:

  • Verjaardag
  • Bruiloft
  • Valentijnsdag
  • Zakelijke gelegenheid
  • Begrafenis

De bloemist zorgt er uiteraard voor dat het boeket past bij de gelegenheid. Houdt uw geliefde van rode rozen? Of wilt u graag mooie zonnebloemen in een boeket laten verwerken? Wij bieden voor bijzondere momenten prachtige boeketten. Maar ook omdat u het leuk in huis vindt kan onze bloemist een boeket voor u maken.

Maak a.u.b. uw keuze:

De Bloemendijk logo
De Bloemendijk
Bloemist De Bloemendijk voor prachtige boeketten met verse bloemen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Openingstijden:

ma 9.00 - 18.00 uur
di t/m vrij 8.00 - 18.00 uur
za 8.30 - 16.30 uur
Like ons op Facebook Bestel direct uw bloemen iDeal Fleurop