motor met rode rozen
Navigatie
Bloemist De Bloemendijk in de buurt van Maassluis, voor elke gelegenheid
Maassluis

Bloemist De Bloemendijk in de buurt van Maassluis, voor elke gelegenheid

Wilt u graag mooie bloemen laten bezorgen in de omgeving van Maassluis? Kom dan langs bij De Bloemendijk, dé bloemist van Maassluis en omgeving. Bij deze bloemist in de buurt van Maassluis kunt u voor alle soorten boeketten terecht. Wij hebben een variërend aanbod verse bloemen en planten. Heeft u een bruiloft? Zoekt u daarom een prachtig boeket? Of gaat u naar een begrafenis? En wenst u een mooi rouw stuk voor de overledene? Onze boeketten staan garant voor stijlvolle en kleurrijke combinaties die voor alle gelegenheden geschikt zijn. Ook kunt u bij onze bloemist in de buurt van Maassluis zelf bloemen bij elkaar kiezen en een prachtige creatie maken. Met een lief kaartje of een passende vaas is het boeket pas echt af. Kom gerust langs bij De Bloemendijk in de buurt van Maassluis en verras uw geliefde met een prachtige bos bloemen.

Arrangementen

Zowel bedrijven als particulieren die veel waarde hechten aan mooie bloemen en planten hebben bij de bloemist in de buurt van Maassluis een ruime keuze uit diverse arrangementen:

Voor welke gelegenheid u ook bloemen nodig heeft, wij zorgen ervoor dat ze passen bij uw wensen. In alles waarbij bloemen belangrijk zijn maakt de bloemist in de buurt van Maassluis een passend boeket. Ons team is gespecialiseerd in het maken van bedrijfs-, trouw-, rouw- en verjaardagsboeketten. Bij al deze bijzondere momenten hebben onze bloemen een enorme toegevoegde waarde. Wie wordt er nou niet vrolijk van mooie rozen? 

Bedrijfsarrangementen

Wilt u graag één van uw trouwe medewerkers verrassen met een prachtig boeket? Of zoekt u aankleding van uw bedrijf? De bloemist van Maassluis en omgeving verzorgt graag bloemen voor bedrijven. Zo kunt u denken aan een nieuwe werknemer verwelkomen op de nieuwe werkplek of het brengen van goed nieuws voor klanten. Een boeket is niet alleen attent tijdens een verjaardag maar zorgt ook voor een betere sfeer op het werk. Onderzoeken hebben uitgewezen dat mensen in een groene ruimte beter presteren, planten stimuleren dus het arbeidsklimaat en zorgen voor een natuurlijk lucht verfrissing. De Bloemendijk, dé bloemist van Maassluis en omgeving zorgt graag voor bijpassende bloemen en planten. 

Winkel

Wilt u een indruk krijgen van de mogelijke boeketten, soorten bloemen of onze sfeer? Kom dan gerust langs in de winkel in de buurt van Maassluis. Hier nemen de medewerkers van de bloemist in de buurt van Maassluis graag de tijd om u te verassen. Bloemist De Bloemendijk is dé bloemist  van Maassluis en omgeving.

De Bloemendijk logo
De Bloemendijk
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Openingstijden:

ma 9.00 - 18.00 uur
di t/m vrij 8.00 - 18.00 uur
za 8.30 - 16.30 uur
Like ons op Facebook Bestel direct uw bloemen iDeal Fleurop